Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Instagram

Mija Kalifa želi da bude u spotu Jelene Karleuše.

Bivša glumica u filmovima za odrasle, koja se sada bavi modelingom, upoznala je našu pevačicu početkom marta na reviji dizajnerske kuće „Vindovsen" na Nedelji mode u Parizu.

Atraktivna Libanka, koja živi i radi u Americi, oduševila se Jelenom, otad su u stalnom kontaktu i uskoro bi zbog nje mogla da dođe u Srbiju. 

Mia

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jelena i Mija srele su se u bekstejdžu poznatog kineskog brenda, dok su ih stilisti oblačili i pripremali da izađu na pistu Pariske nedelje mode. Kalifa je sve vreme gledala Jelenu i prva joj je prišla. Pružila joj je ruku, pozdravila se sa njom i rekla joj da sjajno izgleda. Jelena je uzvratila komplimente i tako su ostvarile prvi kontakt. Karleuša joj je rekla da se bavi muzikom i pustila joj je nekoliko pesama s albuma „Alfa“ i „Omega". Mija se oduševila i pitala je Jelenu da li može da joj pokaže Instagram profil kako bi je zapratila i tako se bolje upoznala s njenim radom. Karleuša je to učinila sa zadovoljstvom i tada su se međusobno zapratile na društvenoj mreži - priča izvor i dodaje da joj je Mija nekoliko dana posle revije pisala:

- Javila joj se i poručila da joj je drago što su se upoznale u Parizu i što su u kontaktu. Napisala joj je da je pogledala njen spot za pesmu „Karli bič❝ i da je oduševljena jer je urađen na svetskom nivou. Izrazila je želju da sarađuje sa Jelenom i naglasila da bi volela da se pojavi u nekom njenom narednom spotu."Ako treba, doći ću u Srbiju da sve snimimo i uradimo kako treba", napisala joj je američka zvezda!

Jelena Karleuša

Foto: AtaImages

 

Karleuša je nedavno najavila da priprema još jedan spot za neku od pesama sa poslednja dva albuma, ali još nije osmislila koncep te ne zna da li će već tada biti mesta za Miju.

- Jelena se zahvalila Kalifi na ideji i rekla joj da će je imati u vidu za saradnju. Uveliko smišlja za koju pesmu će snimiti spot i kakva će biti radnja. Ukoliko bude bilo prostora, Jelena će pozvati Miju, a ako ne, odložiće saradnju za neki naredni projekat - priča izvor za "Informer".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading