Andreana smršala
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Karleuša je nedavno sve iznenadila kada je javno pohvalila svoju koleginicu Andreanu Čekić i izrazila oduševljenje njenim novim pesmama.

Andreana je sada ispričala nepoznate detalje o njihovom odnosu koji otkrivaju i Jeleninu privatnu stranu.

- Ja se ne bih na to ni vraćala jer je to bila neka Tviter glupost, šala, njeni fanovi su skočili na mene zbog neke izjave gde sam ja, u principu, htela da budem duhovita, ali njima se to nije dopalo. Bila sam na blok listi - sa osmehom je objasnila Andreana kako je došlo do "problema" među njima.

Andreana sa ljubimcem

Foto: Printscreen/instagram

 

Njihovo pomirenje je usledilo preko zajedničkih saradnika. 

- Svi se mi menjamo... I očigledno se menjamo nabolje. Jeca i ja smo se malo posle družile i u Dubaiju, slučajno smo bile u isto vreme tamo. Jako smo se lepo provele! Mislim da je ona o meni imala drugačiju sliku, rekla mi je tada da sam mnogo dobar čovek, da se to vidi, a ja to isto mislim i o njoj - objasnila je Andreana.

Jelena Karleuša

Foto: AtaImages

 

- Mislim da o njoj ljudi, generalno, imaju jako iskrivljenu sliku. Ja sam je doživela kao vrlo emotivno biće, čak i povređenu ženu, ali se ona sa tim bori onako lavovski i to svi znamo. To je Jelena Karleuša. Ako te zavoli, ona će dati sve od sebe... Lojalan je prijatelj - uputila je Andreana jake reči Jeleni.

Kada su se srele u Dubaiju, odmah su se zagrlile i ušle u priču, istakla je Andreana gostujući u "Pulsu Srbije".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading