Dragana Mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Posle 24 godine ljubavi, Dragana Mirković i Toni Bijelić doneli su tešku odluku o razvodu.

Tokom njihovog dugogodišnjeg braka, stekli su imovinu koja budi zavist mnogima, a na vrhu te liste je dvorac u Austriji u kojem su zajedno sa decom živeli.

Dvorac Ebenfurt, koji su zakupili na 100 godina, prostire se na impresivnih 12 hiljada kvadratnih metara i procenjuje se na vrednost od preko 50 miliona evra.

Dragana Mirkovic

Foto: Alo ilustracija

 

Ovaj zamak, smešten nedaleko od Beča, predstavlja oazu mira za Draganu, a interesantno je da je u njemu nekada boravila i sama Marija Terezija.

Dvorac obuhvata impozantnu balsku dvoranu, koju Dragana koristi za organizaciju porodičnih proslava, kao i nekoliko raskošnih spavaćih soba. Tu su takođe bazen, kamin, drvene stepenice koje vode na sprat, kupatilo dekorisano Svarovski kristalima, privatna sauna, a pre nekoliko godina porodično gnezdo su dodatno ulepšali efektnim italijanskim nameštajem.

Međutim, dvorac nije uvek izgledao kao danas.

Naime, Bijelić je na svom Instagram profilu ranije podelio fotografiju koja prikazuje razliku u izgledu dvorca tokom proteklih 9 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

 

Prva fotografija dvorca pre renoviranja nastala je 2010. godine, dok je druga, koja prikazuje dvorac u potpunosti uređen, nastala 2019. godine.

Toni je ovom objavom prikazao neverovatnu transformaciju izgleda dvorca, što je izazvalo oduševljenje mnogig.

Podsetimo, Dragana Mirković nedavno je izdala zvanično saopštenje da je predala papire za razvod, a njeno saopštenje u celosti možete pročitati ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading