Melina i Anđelka
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Razvod Meline i Harisa Džinovića i dalje je jedna od najaktuelnijih tema na estradi, a sada je njihov krah braka prokomentarisala i Anđelka Prpić

Glumica je gostovala u jednoj emisiji gde je voditeljka pitala šta ona misli kako se trenutno oseća Melina, budući da prolazi kroz istu situaciju kroz koju je i ona prošla, misleći na razvod i razne priče.

- Ja samo mogu da kažem kako je bilo meni. I razvela sam se i ponovo udala, ako uopšte to mogu da stavljam u isti koš, iako su potpuno različite stvari, iz sebi vrlo jasnih i najkonkretnijih emocija, osećanja i pobuda. Sve to što se dešavalo nije uspelo da mi uđe u kuću i da me poremeti. Ja sam se konkretno u tom periodu okružila jakim utvrđenjem svojih najbliskijih prijatelja i porodice i ništa okolo me nije zanimalo.

Anđelka Prpić

Foto: ATA Images

 

Nije me zanimao ničiji stav i mišljenje i to je poenta, ne možeš sa svima da deliš intimu i problematiku stvari, nema potrebe - zaključila je glumica za "Radio S1".

Podsetimo, Anđelka Prpić razvela se od bivšeg supruga Daria Prpića 2021. godine, da bi se potom udala za njegovog nekad najboljeg prijatelja i kuma Marka Žugića sa kojim je prošle godine dobila ćerku Čarnu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading