Bojana Janković
Foto: Printscreen/Foto: Printskrin

Javnost je i dalje nema nakon vesti da je nekadašnja voditeljka Pinka, Bojana Janković (46), pronađena mrtva u stanu u Beogradu.

Ispraćavaj voditeljke biće prekosutra na Novom groblju, sa početkom u 14h, a čitulje i poslednji pozdravi preplavili su novine u Srbiji.

Porodica, prijatelji i poznanici opraštaju se od Bojane, a čitulja sestre bliznakinje Ivane posebno je potresna.

- Voljena naša Boko, večno ostaješ u našim srcima. Anđele, leti visoko, leti pravo u raj, a mi ćemo čuvati uspomenu na tebe - oprostila ce cela porodica.

Sestra Ivana, braća Andreja i Uroš dali su posebne čitulje.

- Ti i ja... oduvek i zauvek - tvoja Ika.

- Draga moja Bogo, tvoj osmeh, tvoj veseli duh i tvoja ljubav će zauvek sijati, voli te tvoj brat Uroš - oprostio se on.

- Mojoj najveselijoj i najlepšoj sestri poslednji pozdrav. Tvoj osmeh će uvek obasjati moje srce. Uvek ćeš biti sa mnom. tvoj brat Andreja i sestričina Vida - glasi jedna od njih.

Podsetimo, Uzrok smrti nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading