Sloboda Mićalović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Isečak iz jedne emisije u kojoj Sloboda Mićalović priča o braku i poštovanju prema muževima i dalje se širi mrežama, a komentari ne prestaju da se nižu.

Uglavnom su muškarci ti koji su stali na njenu stranu, ali ima i žena.

I dok jedni ističu da ona nije svesna šta priča i da su žene, čak i dok su ćutale, biće maltretirane, drugi konstatuju da je ona za sve u pravu, i da se institucija braka potpuno izgubila.

- "Sve što je žena rekla, u pravu je... kraljica!", "Mićalovićka je rekla istinu. Žena sam, imam i ćerku", " Sve je u pravu" - bili su samo neki od komentara, dok se jedan, poprilično skandalozan, izdvojio i naišao na veliku osudu.

- "Potpuno je u pravu, A što se žene ubijaju, i to pred decom, baš to je u pitanju. Jezičina. Nekad je žena bila stub kuće i poštovana. Danas je stub javne kuće. I to pred decom" - glasio je komentar koji je izazvao pravu buru, a izjava je izazvala haos i u susednim državama, gde se takođe snimak deli velikom brzinom.

Podsetimo,  glumica, upitana da prokomentariše glavne probleme današnjih brakova, izjavila je da je razlog raskola to što su žene izgubile poštovanje prema mužu, što je naišlo na opštre osude, i to upravo od strane žena. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mira

22.04.2024 19:38

Čim se kaže kako treba odma osuda. Bravo Sloboda

Miro

22.04.2024 19:45

Ima pravo na svoje misljenja. Nikoga nije uvredila samo pokusava reci budite dobre dobro se dobrim vraca.