Sloboda Mićalović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Jedna izjava Slobode Mićalović izazvala je prave podele u javnosti.

Naime, glumica, upitana da prokomentariše glavne probleme današnjih brakova, izjavila je da je razlog raskola to što su žene izgubile poštovanje prema mužu, što je naišlo na opštre osude, i to upravo od strane žena.

- Mislim da smo se promenile, ali na gore. Mi smo se emancipovale i tražile da budemo nezavisne, ali mislim da smo time sebi napravile veliki problem. Ja imam 37 godina i nisam sigurna da bih mogla da živim kao što je Simka živela. Prija mi da budem svoja, da imam svoje parče hleba, da se ja nešto pitam, sve što je tada bilo nemoguće i nedopustivo. Ali, tešku stvar smo sebi zadale - da budemo i majke i domaćice, i uspešne žene i supruge, i lepe i negovane - rekla je Sloboda i dodala:

Sloboda Mićalović

Foto: Ataimages

 

- Mi smo danas izgubile taj odnos, odnosno poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brze na jeziku, a to nas onda košta. One su bile mudrije. Čini mi se da je ženama po prirodi dato da budu mudre, a muškarcima je data snaga. Mislim da to malo koristimo, više bismo mi da se bijemo sa njima rečima, da budemo mi jake, a ne treba, prosto ne treba - rekla je Sloboda jednom prilikom u emisiji "Balkanskom ulicom".

Isečak pomenutog razgovora širi se mrežama, a komentari su podeljeni.

- "Sramota šta izgovara, dok ti isti muževi ubijaju supružnice u porodičnim kućama i to pred decom!", "Ovo je za žestoku osudu", "Ova izjava je veoma neprikladna u godini kada je stopa femicida gotovo najveća!", "Sloboda, ovo ti nije trebalo!" - bili su samo neki od komentara, ali bilo je i onih koji su je podržavali, smatrajući da ništa loše nije mislila, već se samo pogrešno izrazila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Danica

21.04.2024 21:26

Prvi put moram da se složim sa Slobodom.U pravu je 100%

Nevenka

21.04.2024 21:27

Žene su brze u svemu bi one i gde moraju i gde ne moraju,mudra bi trebala malo više naći balans ,ali i imati s kim ga naći.

Mika

21.04.2024 21:49

Čestitam Slobodi jer je zaista slobodna u zdravoj meri. Monah Arsenije Jovanović je bio precizan kada je rekao da belosvetski trend upropati našim ženama ženstvenost i ljupkost. Zato se sve više brakova razvodi i deca pate. Na žalost svetski mediji podržavaju žene bez osmeha poput: Karle del Ponte, Medlin Olbrajt, Fon Lajen i ostale protagonistkinje mržnje u svetu. Bravo, bravo, bravo ... za damu vrednu poštovanja Slobodu Mićalović koja ne otima nreugroženu ravnopraznost već svojim ponašanjem zaslužuje i više os toga.

Smesko

21.04.2024 22:12

Sve je tacno,samo je previdela jednu stvar.nekada su muskarci bili pravi.ovi danasnji bi se jos vise podgojili u svom egu,ne bi shvatili to na pravi nacin,u svakom slucaju komunikacija izmedju muskaraca i zena je bila nekada kvalitetnija.

Ivan

21.04.2024 22:36

Sve to je žena rekla,u pravu je... kraljica!

Ruzica

22.04.2024 00:25

Micalovicka je rekla istinu. Zena sam, imam i cerku.

Mira

22.04.2024 05:31

Mislim da nije pogrešno ni mislila. Imam 67 godina i 45 godina braka i sve je lepo , jeste se izgubilo poštovanje. Kad god neko kaže kako treba odma naiđe na osudu. Bravo dušo i pusti negativne netreba ti ni u istom gradu. Izgleda da se pamet ne vrednuje.

Bane

22.04.2024 07:17

Potpuno je u pravu. A, što žene ubijaju, i to pred decom, baš to je u pitanju. Jezičina. Nekad je žena bila stub kuće i poštovana. Danas je stub JAVNE kuće. I to pred decom.