Teodora Džehverović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Teodora Džehverović i njen novi dečko Matic Rebec mesecima uživaju u skladnoj vezi. 

Pevačica svoju vezu krije, zbog čega je još i interesantnije javnosti da saznaju šta se to dešava u njenom životu. 

Posetili smo beogradsko naselje u kom živi Teodora i porazgovarali sa komšiniciom, koja je, sticajem okolnosti u istoj zgradi gde i ona, i koja nam je otkrila kakva je zapravo Džehverovićeva, ali i brojne detalje oko njenog stana.

- Teodora živi u istoj zgradi gde i ja, slabije se viđamo, ali uvek se javimo jedna drugoj. Ona je u prizemlju, a ja sam gore. Čudno mi je bilo na početku, iskreno, zbog čega je Teodora kupila baš stan u prizemlju, kada može sebi da priušti komotno i stan u potkrovlju - rekla je komšinica i otkrila nam da je Teodorin stan dvosoban i veoma prostran.

Teodora Džehverović

Foto: Ataimages

 

Ona se dotakla i njene veze sa košarkašem:

- Stalno viđamo tog dečka kod nje, nisam odmah znala da i on ima stan u ovom naselju, tek posle sam saznala. Ne razdvajaju se i deluju baš srećno - bila je iskrena stanarka zgrade koja je priznala da su i brat i snaja divni ljudi, a spomenula je i njenu majku.

- Često viđam i majku Gordanu, snaja i brat takođe žive ovde, pa često dolazi kod njih. Svi su divni. Jako su brižni roditelji, to je sve što mogu da vam kažem - iskrena je bila komšinica za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading