Džinovići
Foto: Alo/Foto: Instagram

Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović, nedavno su se razveli, a on se od tada ne libi da javno otkriva sve detalje iz svog braka, dok njihova deca Đina i Kan izbegavaju da daju izjave na temu razvoda roditelja.

Ipak, jednom prilikom Đina je otkrila da zna da sakrije istinu od onih koji je prate.

NAJVIŠE SE STIDIM OD TATE! Šok izjava Đine Džinović, otkrila istinu, pomenula i majku: Morala je da se suoči sa ovim velikim problemom

Printscreen

 

- Na TikToku sam aktivna kada se radi o interakciji sa pratiocima. Razgovaram s njima, odgovaram na njihova pitanja. Uglavnom ih interesuje sve što je vezano za moj izgled i ishranu. Pokazivala sam im i svoje fotografije i snimke iz prošlosti kada sam bila kao loptica. To nije bilo tako davno. Pre dve godine. Mada kada se vratim unazad godinu dana, to su dve različite osobe u odnosu na to kako izgledam sada. Upravo zbog toga me pitaju za savete, čime se hranim i koje vežbe radim. Doduše, više i ne treniram, ali malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno - rekla je Đina u emisiji "Praktična žena" i osvrnula se na probleme koje je imala sa kožom.

Ona je zatim istakla da se ranije suočavala sa problemom akni na licu, koji muči mnoge tinejdžere.

NAJVIŠE SE STIDIM OD TATE! Šok izjava Đine Džinović, otkrila istinu, pomenula i majku: Morala je da se suoči sa ovim velikim problemom

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Imala sam veliki problem sa licem, ali sam radila na tome. To je bilo za vreme puberteta, pa nastojim da objasnim devojkama da je to sasvim normalno. Jednom prilikom sam objavila fotografiju bez ikakvih editovanja i filtera iako sada imam čisto lice. Dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo - objasnila je Harisova ćerka tada.

Osim toga, Đina je tada istakla da ne pokazuje interesovanje za profesije kojima se bave njeni roditelji.

- Ni jedna ni druga strana me ne zanimaju preterano. Imam talenat za pevanje, ali me je sramota da pevam. Mama je slušala kako pevam, ali tata ne. Stid me je da pevam pred njim. Ipak je veliko ime u svetu muzike i to mi stvara pritisak - zaključila je ona u emisiji Praktična žena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading