Bojana Janković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Javnost je i dalje u šoku zbog iznenadne smrti voditeljke Pinka, Bojane Janković (46), a potresni detalji njenog života gotovo svakodnevno se pojavljuju u javnosti.

Bojanina poslednja želja bila je da istrči beogradski maraton, a sada je otkriveno i da je imala želju da kupi i kuću na moru, koja se, nažalost, takođe nije ostvarila.

Ona je to podelila sa bliskim prijateljicama, koje su se sada oglasile.

Bojana je obožavala lepo vreme, sunce, vodu. Kad nije bila na moru, krstarila je Savom i Dunavom s prijateljem koji je imao svoj brod. Već je planirala gde će s porodicom da otputuje na letnji odmor. Imala je želju da kupi sebi kućicu negde na primorju, blizu plaže, da svako jutro pije kafu na terasi i gleda u more, a nakon doručka da se baci u vodu - priča jedna njena prijateljica i nastavlja:

Bojana Janković

Printscreen

 

Volela je život. Često je porodično putovala po Srbiji, iznajmljivala je kućice koje su u prirodi i uživala. Fotografije s letovanja, gde god bi bila, često je objavljivala na društvenim mrežama. Život i planovi su bili pred njom. Obožavala je Grčku. Volela je njihovu hranu, predele i ljude. Mogla je od kraja maja do kraja novembra da bude na moru. Zato je i maštala da sebi napravi oazu mira, da tamo da uživa u suncu, pesku i slanoj vodi. Uvek mi je govorila: "Eh, samo da mi je kućica na moru i parče peska, nebo je granica." Sada je negde gore odakle nas njena lepota obasjava - kaže prijateljica.

Podsetimo, Bojana je pre dva dana pronađena mrtva u stanu, naređena je obdukcija, a vreme i mesto sahrane voditeljke još uvek nisu poznati

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading