goca
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Filarri, koji se takmičio na Pesmi za Evroviziju, nedavno se prvi put sreo sa Gocom Tržan, koja je inače bila u žiriju pomenutog takmičenja i koja mu je dala nula poena.

Oni su se pred kamerama sukobili i tada mu je ona izgovorila da nije u redu što ju je nazvao homofobom, budući da je ona među prvima javno podržala LGBT populaciju i legalizaciju gej brakova, a potom priznala da je dobio nulu jer nije dobro pevao.

Goca i Filari

Foto: Alo/ilustracija

 

Filarri se sada pojavio na jednom prestoničkom događaju, gde je između ostalog i Goca, a potom je priznao u kakvim su sada odnosima.

- Nisam je sreo, samo da mi ne uleti slučajno ponovo, ovog puta možda dobijem i neku ćušku. Juče smo imali tonsku probu, svi su bili tu, kad su se ugasile kamere šou se završio, tako da se Goca i ja ponašamo kao da se ne poznajemo, ne pozdravljamo se. Ako pobedi večeras čestitaću svakome ko bude ostvario bilo kakav uspeh na takmičenju - rekao je Filari za Blic.

Podsetimo, Goca mu je tada rekla da ne sme, zbog svoje karijere, tako da se ponaša i da ona traje na sceni koliko on nema godina. Više o sukobu pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading