Goca i Filari
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Filari, koji se takmičio na Pesmi za Evroviziju, prvi put se sreo sa Gocom Tržan, koja je inače bila u žiriju pomenutog takmičenja. 

Danas mreže gore zbog sinoćne rasprave Goce i Filipa Marinkova Filarrija.

Njihov sukob je najpre krenuo nakon "Pesme za Evroviziju", a sada su pred kamerama imali raspravu.

- Sad se ljubimo? Rešićemo ovo iza kamere - rekao je Filari na samom početku, kada je Goca prišla da ga poljubi.

Nema šta da rešavamo, ti si talentovan. Ja imam tešku ruku. Ti si lepo vaspitan, samo te molim da nikome ne lepiš etiketu homofoba, jer ja to nikad nisam bila. Gej populacija je deo moje karijere i života. Ja sam bila prva koja je podržala gej brakove na estradi i doživela sam probleme. Zato sam se naljutila na tebe. To ne smeš da radiš jer oni (prim.aut. novinari) to jedva čekaju - rekla je pevačica.

- Ja sam samo izneo svoj stav i kako sam to protumačio. Nije mi bilo jasno šta drugo može da ne štima? - pitao je Filari.

Filari

Foto: Massnori Josida

 

Nisi dobro pevao. Mi ne smemo da budemo to što si rekao, homofobi. Dali smo ti šanse, nažalost nisi zadovoljio kriterijum. Nemoj da se ljutiš - pričala je Goca Tržan.

- Da li ste gledali s povezom? - upitao je on.

- To što si se lepo obukao i lepo izgledao, nije dovoljno, jer je Evrovizija pre svega muzika i pevanje. Tvoje pevanje nije zadovoljilo moj kriterijum. Ti ne smeš tako da reaguješ na gubitak. Ti si bio bezobrazan i naveo si moje ime. Sve je bolelo uvo da ti odgovore, samo ja sam ti odgovorila. Ne smeš to da radiš ako želiš da se baviš ovim poslom. Dobar si dečko i talentovan, nije mi se dopalo pevanje i imam pravo na to - poručila je Goca.

Da li Džordži peva bolje od Zorje? Zašto je dobio 10, a ona 8? - upitao je on.

Zato što mi se dopao njegov nastup, mislim da je bio sjajan i da je imao dobru pesmu. Nisam rekla da gledam samo pesmu. Tvoja pesma mi se nije dopala, nisam zapamtila nijedan stih - odgovorila je Goca.

Goca Tržan

Printscreen/AmiGShow

 

Pa, ipak niste gledali samo pevanje! Mislim da sam ja bio oštećen! Moj nastup nije za nulu. To je mišljenje većine - rekao je Filip.

Vrlo sam realna, radim 30 godina, ti nemaš ni toliko. Uvredio si me jer su me prozivali da diskriminišem ljude. Ja nemam problem da ti kažem zašto nisam glasala i svi koje poznajem su me podržali što sam ti dala nulu. Ja mislim da ti za sada nisi dobar pevač. Nisi pogodio intonaciju, nijedan jedini stih. Ja sam tebe i gledala na tonskoj probi. Možda se popraviš, možda se ne popraviš - zaključila je Goca, pa napustila kadar.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading