Sanja Kužet bez šminke
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sanja Kužet je u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju, a par čeka još jedno dete.

Međutim, gotovo niko ne zna da je voditeljka pre devet godina bila udata za člana obezbeđenja vlasnika TV Pinka, Zorana Pipera, s kojim je takođe ima dečaka, koji se zove Andrija.

Kuma na prvom venčanju bila joj je folk zvezda Lepa Brena. Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca, sve je bilo sređeno kao u bajci.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan, jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju - otkrio je izvor blizak voditeljki.

Međutim, nakon godinu dana je usledio razvod, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima.

 

 

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - kazala je ona, i dodala:

- Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav, u koju verujem - rekla je voditeljka jednom prilikom za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading