Sandra Afrika
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Kao što je već poznato javnosti, Sandra Afrika je u utorak veče bila specijalni gost kod Aleksandre Prijović.

Sandra je bila sjajno raspoložena iako je prethodnog vikenda preživela pravu dramu.

Sandra Afrika

Foto: Alo.rs

 

Kako je objasnio izvor za domaće medije, pevačica se zaustavila na pumpi u Sloveniji, kroz koju je samo prolazila, i tada je počela njena noćna mora.

- Sve je bilo u najboljem redu, Sandra je odradila nastup i u nedelju popodne krenula za Srbiju. Putovala je sa drugaricom jer je žurila što pre da se vrati za Beograd i pripremi za put u Hrvatsku koji ju je očekivao već u ponedeljak. Njeni muzičari su ostali još koji dan, nije bilo potrebe da žure. Dok su prolazile kroz Sloveniju, Sandra i njena prijateljica su se zaustavile na jednoj pumpi da odu samo do toaleta, ali je ona onako umorna zaboravila da zaključa automobil i tada se sve to dogodilo - započinje priču izvor blizak Africi i objašnjava šta se potom dogodilo:

- Sandra i njena drugarica su izašle samo na tri, četiri minuta, ali kad su se vratile videle su da su vrata suvozača otvorena. Čim su ušle u auto shvatile su da su pokradene. Neko je pokupio sve, novčanik s novcem od nastupa, dva telefona, dve skupocene torbice, čak i neku šminku, imala je i malo nakita koji je nosila na nastupu koji su uzeli. Katastrofa, ljudi su uzeli čak i elektronsku cigaretu. Igrom slučaja, pasoš joj je bio u kaseti u automobilu i njega nisu odneli. Nastao je haos, ali pošto je žurila za Srbiju, nije mogla da zove policiju i da prijavi jer ne bi stigla da se vrati na vreme - kaže izvor i tvrdi da je pevačica videla ljude koji su je najverovatnije pokrali:

- Kad je stala na pumpu, videla je neke migrante, sumnja na njih s obzirom na to da su tu bili samo oni, ubeđena je da su je ti i opljačkali. Ali dok bi policija došla i to utvrdila prošlo bi mnogo vremena. Došla je u Srbiju izbezumljena, ali hvala Bogu da je imala bar pasoš kod sebe i da je mogla pređe granicu - zaključuje izvor za Informer. 

Sandra

Sandra Afrika, printscreen Instagram

 

Pevačica nije želela preterano da komentariše ove navode, te je kratko prokomentarisala nemilu situaciju koja ju je zadesila.

- Nažalost, to se dogodilo. Užas, pokušavamo sada da nađemo način da ti lopovi budu privedeni, ali sumnjam da će do toga doći. Doživela sam ogroman stres, ali šta da radim, važno je da smo zdravi i živi. Od sad ću voditi računa, tog dana sam bila preumorna i eto šta mi se dogodilo - kazala je pevačica za Informer.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading