Sandra Afrika
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo.rs

Aleksandra Prijović sinoć je održala treći i ujedno poslednji koncert u Rijeci. 

Pevačica je svako veče imala nekog od kolega kao goste iznenađenja, a sinoć je to bila Sandra Afrika.

Afrika je izdanjem u kojem se pojavila na bini ostavila sve bez teksta. 

Pevačica je za ovu priliku ponela komplet sa sve kapuljačom, međutim, kada je okrenula gola leđa, svi su mogli da primete da Sandra nosi tange sa cirkonima.

Sandra i Prija

Foto: printscreen/TikTok

 

- Hvala svima od srca! Evo, ja moram da se zahvalim Priji od srca. Hvala ti lepo na pozivu! Rado sam odazvala, pogotovo što je to ovde u Rijeci. Vi znate koliko ja vas volim... To bi bilo to, sve preko ovoga bi bilo suvišno - istakla je Sandra nakon što je otpevala svoj hit zajedno sa Aleksandrom.

Sandra i Prija

Foto: printscreen/TikTok

 

- Ja pre svega želim da kažem kako ti izgledaš... Au, kakva si ti riba! Hvala ti što si večeras ovde. Znam da je bila na putu, znam koliko joj je naporno, radi stalno, a došla je ovde da me ispoštuje. Ja znam da je Rijeka poseban grad i znala sam ako ti dođeš, evo za kraj... Ne kažu džabe: "Najslađe za kraj"! Ko drugi, nego ti - rekla je Prija, nakon čega je ostavila Afriku da otpeva par svojih hitova.

Inače, njih dve su zajedno otpevale Sandrin čuveni hit "Devojka tvog druga" , nakon čega je pevačica kao Prijovićkin gost otpevala i "Neko će mi noćas napraviti sina". 

Publika je sve vreme bila u transu, a Afrika je napravila atmosferu za pamćenje. 

Sandra Afrika

Foto: Alo.rs

 

Ono što je posebno zanimljivo je i činjenica da je Sandra dočekana u Rijeci kao prava princeza. Za nju je bio obezbeđen predsednički apartman, a kako navodi izvor blizak pevačici, u sobi je bila i torta za doček, što je Sandru ostavilo bez teksta.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading