MIRA BANJAC HTELA DA SE UBIJE, ON JU JE SPASAO Zelenaši su joj uzeli sav novac, a zahvaljujući ovome je i dalje živa
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Mira Banjac već decenijama unazad važi za jednu od omiljenih domaćih glumica, a kao dokaz tome su mnogobrojne nagrade koje je dobila za svoj doprinos glumačkoj profesiji.

Glumom se bavi punih sedam deceija, a malo je poznato da je Mira sedamdesetih godina prošlog veka imala problem sa zelenašima, kojima je dugovala novac.

MIRA BANJAC HTELA DA SE UBIJE, ON JU JE SPASAO Zelenaši su joj uzeli sav novac, a zahvaljujući ovome je i dalje živa

Foto privatna arhiva

 

Jendom prilikom za medije prisetila se agonije kroz koju je prošla zbog dugovanja, a u tim prenucima pomišljala je i na najgore.

- Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na ivici da dignem ruku na sebe. Morala sam da pozajmljujem novac. Prvo sam naišla na zelenaše, koji su uzimali po tri puta više i to je bio rašomon. Jednog dana sam otišla u hotel, naručila kafu, sela da napišem pismo i htela da se bacim dole. U jednom trenutku pozvao me je Stipe Delić. Kaže - hoće da radim veliku glavnu ulogu. Bila je to čuvena Marija, iz istoimene serije, zbog koje su me šišali do glave. Ugovor je bio milionski. Potpišem i vratim sve dugove. To je bio moj mrak, ali i pročišćenje. Pola dinara više u životu nisam pozajmila - ispričala je svojevremeno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading