Samira Lončarević, Dženan
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Detalji razvoda Dženana Lončarevića i njegove još uvek zakonite supruge Samire Lončarević šokirali su javnost, a sada je progovorila i ona.

Samira je priznala da je sa pevačem sve idealno funkcionisalo do prošlog leta, ali se od tada sve naglo promenilo.

- Moj predmet tek treba da se zakaže, ali biće ubrzo određen datum ročišta jer je u pitanju maloletno dete. Ne znam da li će to biti za mesec, dva ili tri, uglavnom biće kao i svaki drugi, bez obzira na to što ja radim u sudu - rekla je ona na samom početku i priznala oko čega se spore:

Dženan Lončarević

Foto: Ilustracija

 

- Oko deteta ništa nije sporno samo oko imovine - iskrena je Samira, te dodala da informacije da li je on insistirao da napusti kuću, ne može još uvek da daje.

Ona je priznala i kakav je njihov odnos bio i otkrila kako su se viđali.

- Naravno da jesmo, dolazio je kući i sve je bilo okej i komunicirali smo do letosrekla je Samira za Informer.

Samira Lončarević

Facebook

 

Podsetimo, Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire nakon 25 godina braka. Oni iz braka imaju dvoje dece koju pevač čuva od očiju javnosti i do sada nismo imali prilike da ih vidimo u javnosti. 

Pevač koji karijeru gradi bez skandala, nakon što je odjeknula vest o njegovom razvodu, trudi se da u ovom momentu decu zaštiti od svega lošeg. 

- Dženan obožava svoju decu i otkako ih je dobio, predstavljaju centar njegovog sveta. Važno mu je da razvod ni na jedan način ne utiče na njih i trudi se da ih zaštiti od svega lošeg. Svima je dobro poznato da ima karijeru bez skandala i da se trudio da suprugu i njih drži što dalje od javnosti kako bi održao porodičan mir - navodi izvor, i dodaje da je Lončarević otvoren za svaki dogovor, te da će izbegavati svaki mogući sukob sa Samirom kako bi deca nastavila da odrastaju u zdravom okruženju. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading