Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Posle 24 godine ljubavi, Dragana Mirković i Toni Bijelić doneli su tešku odluku o razvodu.

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

Tokom njihovog dugogodišnjeg braka, stekli su imovinu koja budi zavist mnogima, a na vrhu te liste je dvorac u Austriji u kojem su zajedno sa decom živeli.

Dragana je sada otkrila da nema pomoć ni od koga kada joj je to najpotrebnije.

- Kad treba jako sam jaka! Kad mi je najteže tad sam tako jaka, kažem sama sebi: ‘Svaka ti čast’. To radim da podignem sebe malo… Za prave stvari znam da se borim. Treba priznati svoju slabost, sve reći iskreno, javno, zašto da ne… Nije lako, moj posao je pošten“, rekla je Dragana i dodala:

- Nije me sramota da kažem da nemam, nemam pomoć ni od koga! Čovek ne treba da se uljuljka u lep život. Čovek treba sebi nekad da napravi težak period, čak i kad je sve kako treba. Je l’ mene neko terao da napravim humanitarne koncerte, da sve dajem? Znači sve! Niko me nije terao! To mene gradi kao ličnost, čini me spremnijom za život i za probleme - rekla je pevačica 24sata.hr.

Inale, dvorac Ebenfurt, koji su zakupili na 100 godina, prostire se na impresivnih 12 hiljada kvadratnih metara i procenjuje se na vrednost od preko 50 miliona evra.

Podsetimo, Bijelić je na svom Instagram profilu ranije podelio fotografiju koja prikazuje razliku u izgledu dvorca tokom proteklih 9 godine, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading