Dženan Lončarević
Foto: Promo/Foto: Ilustracija

Dženan Lončarević prethodna dva dana nalazi se žiži javnosti zbog razvoda od supruge Samire sa kojom je bio u braku 25 godina.

Pevač je u tom braku dobio dvoje dece koju, kako je naš izvor otkrio pokušava da zaštiti od svega u jeku priča o razvodu. 

Lončarević se ovim povodom nije oglašavao, dok je njegova još uvek zakonita supruga otkrila detalje braka sa pevačem. 

Ipak, komšije Lončarevića u Prijepolju, gde živi Samira sa njihovo dvoje dece ne krije da su iznenađeni ovim saznanjem. 

dženan lončarević

Foto: Printscreen/instagram

 

Mi smo šokirani njihovim razvodom. Za njih ovde svi samo u superlativu možemo da govorimo. Verujte da je to bila tako skladna porodica, da nas je ova vest sve ostavila bez teksta. Sad ovde živi Samira sa dvoje zlatne dece i Dženanova majka. On je povremeno dolazio na svake dve nedelje možda, provodio je tu vreme, ali niko ne bi pomislio da se nešto loše dešava tu u njihova četiri zida. Samira radi u sudu, i majka joj je tamo radila. Svi ih ovde cenimo. Njegova majka je jako vezana za snajku. Samira je imala tešku operaciju plućnog krila, žao mi je nje, neraspoložena je ovih dana - rekao je komšija za "Kurir". 

Samira Lončarević

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, izvor za Alo! otkrio je da Dženan želi da se sve završi u prijateljskom tonu, ali da želi i decu da zaštiti od svega.

- Dženan obožava svoju decu i otkako ih je dobio, predstavljaju centar njegovog sveta. Važno mu je da razvod ni na jedan način ne utiče na njih i trudi se da ih zaštiti od svega lošeg. Svima je dobro poznato da ima karijeru bez skandala i da se trudio da suprugu i njih drži što dalje od javnosti kako bi održao porodičan mir - navodi izvor i dodaje da je Lončarević otvoren za svaki dogovor, te da će izbegavati svaki mogući sukob sa Samirom kako bi deca nastavila da odrastaju u zdravom okruženju.

Kako nam je dalje izvor otkrio, Lončarević je spreman da se odrekne svega zarad dobrobiti dece i supruge, a pitanje alimentacije neće predstavljati problem. 

- Za razliku od većine turbulentnih razvoda, Dženan se trudi da se sve završi u prijateljskom tonu. Iako za 25 godina imaju i loše i dobre trenutke, spreman je svega da se odrekne zarad dobrobiti supruge i dece. Nisu sporne ni alimentacija ni vreme koje želi da provodi sa decom. I onako sve ove godine zaradjuje kako bi porodici obezbedio lep život. Živi skromno i ništa mu i ne treba. Pitanje je kako će se razvod odigrati, i da li će biti problematičan, ali sasvim je sigurno da će dati sve od sebe da bude fer, koraktan i da deca ne osete negativne posledice tog rastanka - zaključuje izvor za Alo!. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading