Dženan Lončarević
Foto: Promo/Foto: Ilustracija

Dženan Lončarević našao se u žiži javnosti zbog razvoda od supruge Samire sa kojom je bio 25 godina u braku iz kog su dobili dvoje dece. 

Lončarević se nije oglašavao ovim povodom, dok se njegova još uvek zakonita supruga nekoliko puta izjašnjavala o trenutnoj situaciji. 

Samira je priznala da je sa pevačem sve idealno funkcionisalo do prošlog leta, ali se od tada sve naglo promenilo.

Kako tvrdi, papire za razvod braka koje je pevač podneo u februaru 2024. godine, potpisala bi odmah, ali je problem podela imovine.

Dženan

Foto: Printscreen/instagram

 

Samira je poručila da će, kad za to dođe vreme pričati od razvodu:

- Nemam nikakvu informaciju da kažem za sad. Kad budem spremna javiću vam se, već su me kontaktirali. Prvo što mi je maloletno dete tu, ne bih dozvolila, stvarno, da snimam sa njim. Za sad nemam, zaista, nikakav komentar. Sve što budem imala dobićete informaciju preko mene ili mog advokata -  rekla je Samira i otkrila kako se oseća.

- Da l' sam dobro? Je l' izgledam loše? (smeh) Pa... Sve je okej zasad, uglavnom. Dobićete informacije, sad stvarno nisam spremna. Drugi put ćemo da pričamo - dodala je Samira, koja sa decom živi u Dženanovoj kući. 

Samira Lončarević

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, izvor za Alo! otkrio je da Dženan želi da se sve završi u prijateljskom tonu, ali da želi i decu da zaštiti od svega.

- Dženan obožava svoju decu i otkako ih je dobio, predstavljaju centar njegovog sveta. Važno mu je da razvod ni na jedan način ne utiče na njih i trudi se da ih zaštiti od svega lošeg. Svima je dobro poznato da ima karijeru bez skandala i da se trudio da suprugu i njih drži što dalje od javnosti kako bi održao porodičan mir - navodi izvor i dodaje da je Lončarević otvoren za svaki dogovor, te da će izbegavati svaki mogući sukob sa Samirom kako bi deca nastavila da odrastaju u zdravom okruženju.

Kako nam je dalje izvor otkrio, Lončarević je spreman da se odrekne svega zarad dobrobiti dece i supruge, a pitanje alimentacije neće predstavljati problem. 

- Za razliku od većine turbulentnih razvoda, Dženan se trudi da se sve završi u prijateljskom tonu. Iako za 25 godina imaju i loše i dobre trenutke, spreman je svega da se odrekne zarad dobrobiti supruge i dece. Nisu sporne ni alimentacija ni vreme koje želi da provodi sa decom. I onako sve ove godine zaradjuje kako bi porodici obezbedio lep život. Živi skromno i ništa mu i ne treba. Pitanje je kako će se razvod odigrati, i da li će biti problematičan, ali sasvim je sigurno da će dati sve od sebe da bude fer, koraktan i da deca ne osete negativne posledice tog rastanka - zaključuje izvor za Alo!. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading