Dženan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dženan Lončarević na muzičkoj sceni je već 18 godina, a u njegovoj karijeri nije bilo skandala. 

Pevač je trenutno u žiži javnosti zbog vesti o razvodu. On je odlučio da stavi tačku na brak dug 25 godina i razvede se od supruge Samire Lončarević, sa kojom ima dvoje dece. 

Lončarević je privatni život držao daleko od očiju javnosti, pa tako njegovu suprugu i decu niko nije imao prilike da vidi u javnosti, a pevač ih je skoro dve decenije uspešno krio od javnosti. 

Dženan Lončarević

Foto: Ilustracija

 

O njegovom životu se malo toga zna, a Dženan je uvek u intervjuima isticao da je muzika ono što bi ljude trebalo da zanima kad je on u pitanju. 

Dženan Lončarević ima 49 godina, a rođen je 10. aprila 1975. u Prijepolju. Osnovnu školu završio je u Prijepolju, gde se počeo zanimati za muziku i sviranje gitare, nakon čega je upisao srednju muzičku školu u Sarajevu. 

Muzičku karijeru započeo je po lokalnim kafićima i klubovima, a javnost ga je upoznala kada su snimci njegovih nastupa počeli da se šire po internetu.

dženan

Foto: Printscreen/instagram

 

Posle uspešnih svirki po Prijepolju i okolini, Dženan je 2006. godine po prvi put nastupao po beogradskim klubovima, gde je vrlo brzo stekao status muzičara koji pravi fenomenalnu atmosferu.

Svoj prvi album izbacio je 2007. godine pod nazivom Nikome ni reč, a naslovna pesma je postala veliki hit i jedna od najslušanijih njegovih pesama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading