Zdravko Čolić
Foto: Promo/Foto: Promo

Zdravko Čolić jedan je od najvećih i najuspešnijih ljudi sa naših prostora kada je u reč o muzici, a poznato je da je decenijama unazad omiljen među pripadnicama lepšeg pola.

Za pevačem su ludele žene širom sveta, a iako je u skladnom braku, sada već preko dve decenije, svojevremeno je priznao da ga je zavela čuvena Frida Lingstad iz grupe "ABBA".

Zdravko Čolić

Foto: ATA Images

 

Naime, Čolić je pesmom "Gori vatra" predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji, dok je Frida je iste godine bila prateći vokal švedskom predstavniku.

Tada se, kako kaže, dogodio pomenuti susret, a pevač je zbog nje umalo zakasnio na nastup.

- Fridu iz grupe 'ABBA' sam upoznao na 'Pesmi Evrovizije', gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani - ispričao je tada Čolić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading