Dženan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dženan Lončarević našao se u žiži javnosti zbog razvoda od supruge Samire sa kojom je bio 25 godina u braku. 

Pevač je karijeru gradio bez skandala, a o privatnom životu Lončarevića nije se znalo puno detalja. 

On je svojevremeno ispričao da mu je 2008. godina bila najteža zbog gubitka brata. 

- Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu - ispričao je svojevremeno Dženan.

dženan lončarević

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine - izjavio je jednom prilikom pevač i tada dodao:

Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto.

Mnogi ne znaju da je Dženan preminulom brat posvetio pesmu "Strah me da te sanjam", koja se našla na njegovom albumu iz 2009. godine.

Podsetimo, izvor za Alo! otkrio je da Dženan na sve načine pokušava da zaštiti decu u jeku razvoda, ali i da želi da sve prođe u prijateljskom tonu sa Samirom od koje se razvodi nakon četvrt veka. 

- Dženan obožava svoju decu i otkako ih je dobio, predstavljaju centar njegovog sveta. Važno mu je da razvod ni na jedan način ne utiče na njih i trudi se da ih zaštiti od svega lošeg. Svima je dobro poznato da ima karijeru bez skandala i da se trudio da suprugu i njih drži što dalje od javnosti kako bi održao porodičan mir - navodi izvor i dodaje da je Lončarević otvoren za svaki dogovor, te da će izbegavati svaki mogući sukob sa Samirom kako bi deca nastavila da odrastaju u zdravom okruženju.

- Za razliku od većine turbulentnih razvoda, Dženan se trudi da se sve završi u prijateljskom tonu. Iako za 25 godina imaju i loše i dobre trenutke, spreman je svega da se odrekne zarad dobrobiti supruge i dece. Nisu sporne ni alimentacija ni vreme koje želi da provodi sa decom. I onako sve ove godine zaradjuje kako bi porodici obezbedio lep život. Živi skromno i ništa mu i ne treba. Pitanje je kako će se razvod odigrati, i da li će biti problematičan, ali sasvim je sigurno da će dati sve od sebe da bude fer, koraktan i da deca ne osete negativne posledice tog rastanka - zaključuje izvor za Alo!. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading