Darko Lazić napustio emisiju
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Pevač Darko Lazić otvorio je dušu za domaće medije, pa progovorio o porocima i zelenašima, ali se osvrnuo i na bivše partnerke.

- Probao sam samo kokain - otvoreno je započeo Darko a zatim dodao:

- To su te neke godine... Kada uđeš mlad u celu ovu mašineriju i pun si para, zarađuješ. Svi te tapšu po ramenu, pa idemo izlasci, pa idemo društvo... Osoba koja zaradi puno para u mladim godinama i koja postane popularna, slavna, koja kaže da ga slava nije pukla u glavu, to je takva jedna velika laž. Mene je pukla i te kako u glavu. Znači bukvalno misliš da je ceo svet tvoj, idemo, ja sam najbitniji, svuda su ti vrata otvorena. Tapšu te po ramenima, sve može. Hoćeš auto-može, koje hoćeš. Evo ti na odloženo plaćanje, daćeš kad budeš imao. Hoćeš ovaj motor - može i to, evo ti na odloženo plaćanje. I ti onda upadneš u dugove u ozbiljan problem kada vidiš da to nije tako - rekao je Darko.

Darko Lazić

Foto: Ataimages

 

Iako je cela estrada brujala o njegovim problemima sa dugovima i zelenašima, Darko tvrdi da je sada čist i da može slobodno da se kreće ,jer više ništa nikome ne duguje, ali i da sve kroz šta je prošao nije uticalo na njegov odnos sa bivšim ženama.

-Sa Anom sam stvarno u nikad boljim odnosima. Bukvalno kao brat i sestra. I sa njenim suprugom Danijelom sam u odličnim odnosima. On je super čovek. Moje dete živi sa njima, on moje dete gleda kao svoje. To je jedan potpuno zdrav odnos - rekao je Lazić, a onda se osvrnuo i na drugu bivšu ženu Marinu Gagić koja mu je rodila sina Alekseja.  

-Funkcionišemo, komuniciramo, sve što je vezano za Alekseja. Marina ima svoj život, ja svoj. Drage volje bih Marini pevao na svadbi - završio je pevač, piše Republika.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading