Darko Lazić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Darko Lazić skrasio se kraj supruge Katarine, sa kojom je u srećnom braku već sedam meseci, ali ne krije da je njegova prošlist veoma burna.

Pevač je sada izneo šokantne detalje o intimnim odnosima pre braka.

Darko Lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Čovek koji nije platio s**s s prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta. Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre u krevetu. Drugi ja smo bili u gru*njaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam - kaže folker i dodaje:

- Bio sam lud. To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim. Bitno je da se čovek iživi u mladosti i onda nekako, kad i dođete u neke zrelije godine i imate više iskustva, sve dođe lepo na svoje da mesto i više niste pomahnitali - istakao je pevač, pa progovorio o svom odnosu sa Kaćom.

Darko Lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kaća i ja se, kao što svi mogu da primete, odlično slažemo. Mi smo se podelili oko poslova i obaveza i uz to, odvojili smo vreme za sebe. Nismo od onih parova koji sve rade zajedno, ali se naravno ne odvajamo veći deo dana. Najviše vremena provodimo kod mene u Brestaču - rekao je, pa dodao:

Kaća i ja volimo da vodimo ljubav posle ručka. Već sam pričao da bih voleo da imam desetoro dece, to mi je negde i cilj. Stao sam na nekoliko, ali i to će uskoro da se promeni. Ona ima neke svoje planove pa polako, gledamo da sve lepo uklopimo - rekao je za "Republiku".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zena

08.04.2024 20:32

Cega se pa.etan stidi time se budala dici. Pravi muskarac nikada o tome ne prica. Lazov