NEKOLIKO DANA LEŽI IZA REŠETAKA, NEMA DA PLATI Gastoz pritvoren na Tajlandu, ovo su svi detalji
Foto: Alo.rs

Nenad Marinković Gastoz je priveden tokom odmora na Tajlandu i trenutno se nalazi u pritvoru, a njegov prijatelj otkrio je detalje o tome.

Popularni reper već duže vreme boravi na egzotičnoj destinaciji, odakle je sa svojim fanovima redovno delio nezaboravne trenutke. Međutim, kako tvrde domaći mediji, policija je privela Gastoza tokom vožnje zbot rutinske kontrole, kada je ustanovljeno da je bio pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci.

- Telefon mu je oduzet, on je u pritvoru, tako da niko ne može da ga dobije. Ne znam kada će izaci na slobodu. On obožava Tajland, ovde je kao domaćin, ali eto imao je neprijatnost. To je stanica u kojoj je zadržan, ali nemam više informacija o njegovom slučaju dok ne izađe na slobodu i kaže tačno šta se dogodilo. Žao mi je, dobar je lik. Mislim da nema novac da plati kaznu i da mu je lakše da odleži iza rešetaka u zamenu da ne plati, jer evo već nekoliko dana je unutra i ne izlazi, ali kad ponovo bude u spoljnom svetu sve će on lepo da objasni - ispričao je za "Kurir" njegov blizak prijatelj.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading