Jelena Karleuša, Goca Tržan, Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Goca Tržan nikada se nije ograničavala na jednoj profesiji, te se pored muzike, koja joj je primarna profesija, oprobala i u ulozi glumice, ali i voditeljke.

Ona je nedavno ugostila Cecu Ražnatović, te je sada prokomentarisala odnos koji ima sa muzičkom zvezdom, te se osvrnula i na njen konflikt sa Jelenom Karleušom.

goca

Foto: Vladimir Marković

 

- Niko me nije odbio. Svi su samo rekli: "Važi, ljubavi, samo da mi izađe album!", ili: "Ne mogu sada, je l' može sledeće nedelje?" Niko nije rekao da mu ne pada na pamet da dođe. Razumem da ljudi imaju važne obaveze i da im je preko glave gostovanja na televiziji, ali je moj posao da pitam. Sa Cecom sam se sve brzo dogovorila, sa velikim zvezdama i sa ljudima koji znaju ko su i šta su, nemaš nikakav problem da se brzo dogovoriš sve - otkrila je Goca, a onda se osvrnula i na pitanje da li će posle Cece Ražnatović ugostiti i Jelenu Karleušu.

Jelena i Ceca

Alo/ Ilustracija

 

Zvala sam Karleušu puno puta i još nisam dobila nikakav odgovor. Zvala sam nju lično. Taj manir "tim Ceca" ili "tim Karleuša" je za mene potpuno sulud. Kakve to veze ima što mi je Ceca prva u emisiji? Šta to znači? Čekam njen odgovor, volela bih i sa JK da odradim intervju jedan na jedan, zato što ja nju vidim u potpuno drugom svetlu od onog kakvom se ona često predstavlja u javnosti. Smatram da je ona mnogo nežnija i emotivnija nego što svi misle - rekla je pevačica za "Kurir".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading