Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Jovana Jeremić otrkila je kako je došlo do njene saradnje sa Željkom Mitrovićem, kao i da na prethodnoj televiziji na kojoj je radila nije naišla na razumevanje, te se sa njima nije rastala na lep način.

Jovana je istakla da joj je Željko dao novac unapred, iako nije bio siguran u to da će imati zadovoljavajući rejting.

Jovana Jeremić

TV Pink/Printscreen

 

- Moje dete tada nije pričalo, a oni su mi rekli da ih za to nije briga i da uskoro počinje nova emisija, te da moram da budem tu. Toliko sam bila predana poslu da sam iznajmila stan preko puta posla, da bih mogla sve da postignem - istakla je ona.

Željka je prvo srela na keju dok je vozila rolere i pokušavala da smisli šta će raditi kada da otkaz, a on joj ne tada rekao da sutradan dođe u restoran na razgovor.

- Ja napišem prethodnom gazdi poruku i pitam ga da li mogu da dođem kod njega na razgovor, a on mi odgovori: "Ne". Nakon toga sam se spakovala i otišla u restoran da se vidim sa Željkom. On je kasnio - prisetila se Jovana.

Željko Mitrović

Jelena Simonović

 

- Zvao me je na fiksni telefon u restoranu i rekao da će doći do pet popodne. Pojavio se tad. Rekao mi je da: "Ne zna kako do tad nije došao na ideju da dođem i radim kod njih". Od tad se nismo rastajali! - objasnila je.

- On je bio jedini muškarac u mom životu koji mi je unapred dao lovu, iako nije znao da li ću imati rejting. Više je verovao u mene, nego ja sama. U tom momentu sam se razvodila od muža. Nemoj da mi dolaze neke žene da ih ja žalim. Ko je mene žalio? Žene moraju da se bore za sebe i svoju sreću - poručila je Jeremićeva za "Informer".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading