Dragana Katić
Foto: Printscreen/Printscreen

Dragana Katić, jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji, nedavno je otvoreno podelila da nije imala lak početak karijere, otkrivajući i jedan nezgodan trenutak koji joj se desio.

Voditeljka je otkrila kako se na jednom dešavanju izblamirala zbog pevačice Nede Ukraden.

- Počela sam da radim, to su stvarno bili moji počeci i sećam se mog prvog koktela u životu i bila sam sva srećna, javila odmah mojima preko fiksnog telefona. Bila sam opčinjena svim bitnim ljudima koji su oko mene, držim piće i držala sam u krilu jednu kucu koju je kamerman doneo. Osećala sam se jako bitno, kad meni prilazi Neda Ukraden i pita me gde je onaj cuko, a ja tako sva bitna njoj kažem "Izvinite, ali ja njega ne poznajem" - priznala je Dragana pa otkrila da je godinu dana imala i ne tako prijatan nadimak.

- Mene su godinu dana posle toga svi zvali Cuko, jer ja stvarno nisam znala da se u Bosni pas zove cuko, mislila sam da me pita za nekoga kome je to nadimak.

Dragana Katić

Printscreen

 

Inače, početkom aprila 2024. godine obeleženo je 25 godina od prvog emitovanja "Grand šoua".

- Sa ovog aspekta sam počastvovana što sam stala rame uz rame sa Tozovcem i što smo zajedno izgovorili to prvo: "Dobro veče" i što je tako krenula tada "Zvezdana noć", što je kasnije postao "Grand šou", a sve ostalo je istorija - rekla je Dragana.

- Istorija, zato što je Grand produkcija zaista napisala istoriju, zato što je postavila temelje novog načina šoubiznisa i novog načina predstavljanja televizijskih formata. Ne postoji javna ličnost koja je nešto i nekada značila, a da nije prošla kroz Grand produkciju i sve formate koje smo emitovali. Beskrajno sam ponosna što sam deo te priče i što slavimo 25 godina, što nije malo - navela je ona za "Grand". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading