Dragana Katić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Dragana Katić godinama predstavlja autoritet na našoj TV sceni. Pored savršebe dikcije, ona se ističe i lepotom, ali i odmerenošću i damskim manirima.

Jednom prilikom ona se prisetila početka svoje karijere i s tim u vezi ispričala koliko su to bila drugačija vremena.

- Ja sam morala da prođem neke filtere, ne bih sada poredila da li je bilo teže ili lakše, bili su drugačiji kriterijumi. Bili su neki kriterijumi koje sam ja morala da prođem, da bih mogla da radim ovo što radim. Imala sam tu sreću da kada sam konkurisala na televiziji Beograd tada su radili sami doajeni, ne samo Beograda, nego sa prostora čitave Jugoslavije – rekla je Dragana u jednoj emisiji i prisetila se svog prvog slikanja za duplericu prestižnog magazina.

Dragana Katić

Foto: ATA Images

 

- Tu noć nisam spavala, to je bio moj san, posebno što je tada prvo bila u pitanju naslovna strana televizijskog dodatka ‘Politike ekspres’. Kada je usledio poziv za naslovnu stranu ‘TV revije’, koja je u to vreme u Jugoslaviji zaista bio časopis broj jedan koji se bavi poznatim ličnostima iz svih sfera javnog života, ja sam mislila da ne postoji uspešniji čovek od mene. Znači da sam ja u tom trenutku najuspešnija i da će sedam dana, koliko traje ‘TV revija’, cela Jugoslavija, svi u frizerskim salonima, u svojim domovima gledati u moju facu i ja moram priznati da sam tu svoju naslovnu stranu i ja cele nedelje gledala. Gde god sam išla, ja sam stavljala, pa odaljavala, pa približavala. To je stvarno baš bio doživljaj i neponovljiv osećaj, to sada već ne može da se desi – ispričala je Dragana u emisiji "Nije lako biti ja".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading