Dragana Mirkovic
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Mile Kitić i Dragana Mirković godinama nisu govorili, a razlog je bila komunikacija i veliki nesporazum.

Kolege sa estrade pomirile su se tek prošle godine, a pevač je sada prokomentarisao Draganin razvod od Tonija Bijelića. 

- To je jedan period, to je njihov život, normalna stvar, šta, rastali se, pa se rastali! Jedino sad to, mnogo je oko toga napravljeno... Digla se bura! Šta ako su se rastali? - kazao je Mile.

On je bio vidno neraspoložen da govori o ovoj temi, pa je priznao da nije, niti ima želju, da se čuje sa Draganom.

- Da se ja rastanem sa ženom, rekao bih: "Rastali smo se, ne živimo više zajedno", šta sad... Što bi ulazili u detalje neke, ovo, ono, što iznose sad neke stvari, to mi se iskreno ne sviđa! Nisam se čuo sa Draganom, niti želim - rekao je Kitić za "Blic". 

NE ŽELIM DA SE ČUJEM SA DRAGANOM! Pevač žestoko o razvodu koleginice i Tonija, godinama nisu govorili!

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Dragana i Mile su se svojevremeno posvađali navodno zbog toga što je Dragana otkazala gostovanje na njegovom koncertu.

- Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Prvo je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se malo naljutio - pričao je Mile tada, dok je Dragana ispričala drugačiju verziju događaja.

S druge strane, Dragana je rekla da nije bilo reči o njenom gostovanju, već da nije došla kao publika zbog privatnih obaveza.

- Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg "Južnog vetra". Morao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču - rekla je ona za medije tada i dodala:

- Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali.

Međutim, pevači su se posle ovog skandala pomirili, pa su čak i objavljene zajedničke fotke na društvenim mrežama, te je delovalo kao da su sukobe ostavili iza sebe. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading