Mile Kitić
Foto: Printscreen/Printscreen

Popularni folk pevač iza sebe ima višedecenijsku muzičku kaijeru, ostvaren je i kao otac, a javnost ga vrlo dobro zna. 

Iako ranije nije imao želju da se bavi pevanjem, postao je velika zvezda. Odrastao je u Bosni, a reč je o Miletu Kitiću.

Mile Kitić

Printscreen

 

Ova fotografija je iz perioda prvog razreda osnovne škole, a retko ko zna da je Miletu tada cilj bio da postane profesor fizičkog vaspitanja.

On sada ima 72 godine, ali je mladalački duh zadržao do danas, te je jednom prilikom otkrio kako mu ide za rukom da sačuva vedri dug.

- Ne postiji baš neki recept, ali osim dobre genetike koju ja imam važan je životni balans, treba čovek da zna kada da napravi pauzu – rekao je folker za "Grand".

Mile Kitić

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Kitić je otvoreno govorio da je odrastao u nemaštini.

- Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke, ali nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo želeli, na primer, dobar bicikl, i tako neke stvari. Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život, čak duže žive – ispričao je pevač jednom prilikom za pomenuti mediji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading