Bojana Lazić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Bojana Lazić nedavno je prokomentarisala svoje fotografije od pre 10 godina i dala svoj komentar na prozivke da je radila veliki broj korekcija.

Ona danas važi za jednu od naših najlepših voditeljki, a svojim izgledom redovno privlači veliku pažnju. 

Bojana tvrdi da nikada nije imala nijednu operaciju na licu. Jedini zahvat koji je imala je popunjavanje usana hijaluronom, a sada su se pojavile njene fotografije od pre deset godina, na kojima ona izgleda potpuno drugačije.

Bojana Lazić

screenshot

 

Bojana je  jednom prilikom, gostujući u jednoj emisiji otkrila i da je bila mis Crne Gore.

- Bila sam na izboru za mis, ja sam bila mis Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Bilo je to jako davno, pre 18 godina. Tako da se ja od malih nogu družim sa lepoticama i učila sam od najboljih, Od Vesne sam učila šta je lepota i na koji način tu lepotu treba iskoristiti. Mnogo vodim računa i bavim se svojom negom i lepotom, ali tada kada sam bila na izboru za mis, ne mogu da kažem da sam bila isfrustrirana, ali imala sam 17 godina i samopouzdanje mi je bilo na minimumu, iako sam tada najbolje izgledala, a danas mislim da sam deset puta bolja riba nego tada... Prihvatila sam sve svoje mane, sve što sam mogla da popravim popravila sam i odlično se osećam - rekla je Bojana.

Bojana Lazić

Foto: Ataimages

 

Voditeljka negira da je radila nekoliko korekcija, kako neretko javnost komentariše.

Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu - rekla je voditeljka jednom prilikom za "Blic". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading