Bojana Lazić
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Pinka, Bojana Lazić, pokazala je svoj luksuzni stan koji je nedavno kupila.

Bojana je otkrila da još uvek nije u potpunosti sredila stan, ali da je većina elemenata ubačena, istakla je da je samo kristalni luster sklapala 2 sata.

- Volim zemljane tonove. Imala sam pomoćnike kada sam opremala stan. Volim da mi je čisto, uredno... Esteta sam po prirodi. Svako jutro spremim svoj krevet, kao da mi dolaze prosci ili kao da sam u vojsci - rekla je Bojana  kroz osmehi dodala:

- Ima još dosta detalja koje bih dodala u stan. Nažalost nije još sve gotovo. Kada je kuhinja u pitanju, moram da priznam da dobro kuvam. Spremam jela svom detetu Mateji. Svako jutro i svaki dan ne stižem, ali ponekad spremim lepa i ukusna jela - istakla je Lazićka.

- Meni je majka specijalno došla iz Crne Gore kako bih se preselila pre Nove godine. Nisam imala nikakav kamion, ni kombi... Ništa. Mama i ja smo dnevno tri puta pakovale stvari i prenosile u novi dom. Luster sam sklapala dva sta, svaki kristal sam čistila magičnom krpicom - rekla je ona i dodala:

Treniram tri puta nedeljno. Ranije sam trenirala boks. Napravila sam pauzu oko Nove godine, ali se trudim da budem odgovorna. Nažalost, sve jedem. Ipak moram malo da prekršim, pogotovo sada kada jedem čvarke - sezona je! - rekla je voditeljka za Blic.

Podsetimo, Bojana je posetila i estetskog hirurga koji je otkrio šta je ona sve radila na svom licu i telu. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ciki

26.01.2024 17:29

Pa sve od voditeljskog posla.... kako...

Goga

26.01.2024 18:00

Neznam samo odakle ovim pinkušama toliko bogastvo za tako luksuzne stanove i život u luksuzu, inače ova voditeljka je izuzetno ružna žena.