Dragana Katić
Foto: Alo/Printscreen

Dragana Katić, jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji, nedavno je otvoreno podelila da nije imala lak početak karijere, otkrivajući i jedan nezgodan trenutak koji joj se desio.

Voditeljka je otkrila kako se na jednom dešavanju izblamirala zbog pevačice Nede Ukraden.

- Počela sam da radim, to su stvarno bili moji počeci i sećam se mog prvog koktela u životu i bila sam sva srećna, javila odmah mojima preko fiksnog telefona. Bila sam opčinjena svim bitnim ljudima koji su oko mene, držim piće i držala sam u krilu jednu kucu koju je kamerman doneo. Osećala sam se jako bitno, kad meni prilazi Neda Ukraden i pita me gde je onaj cuko, a ja tako sva bitna njoj kažem "Izvinite, ali ja njega ne poznajem" - priznala je Dragana pa otkrila da je godinu dana imala i ne tako prijatan nadimak.

Dragana Katić

Foto: ATA Images

 

- Mene su godinu dana posle toga svi zvali Cuko, jer ja stvarno nisam znala da se u Bosni pas zove cuko, mislila sam da me pita za nekoga kome je to nadimak.

Inače, početkom aprila 2024. godine obeleženo je 25 godina od prvog emitovanja "Grand šoua".

- Sa ovog aspekta sam počastvovana što sam stala rame uz rame sa Tozovcem i što smo zajedno izgovorili to prvo: "Dobro veče" i što je tako krenula tada "Zvezdana noć", što je kasnije postao "Grand šou", a sve ostalo je istorija - rekla je Dragana.

- Istorija, zato što je Grand produkcija zaista napisala istoriju, zato što je postavila temelje novog načina šoubiznisa i novog načina predstavljanja televizijskih formata. Ne postoji javna ličnost koja je nešto i nekada značila, a da nije prošla kroz Grand produkciju i sve formate koje smo emitovali. Beskrajno sam ponosna što sam deo te priče i što slavimo 25 godina, što nije malo - navela je ona.

Grand 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading