Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Foto: HappyTV

Dragana Mirković kumovala je braku Željka Šašića i Sonje Vuksanović, koji imaju ćerku Sofiju. Kada su se razveli, Sonja se udala za Acu Lukasa, od kojeg se takođe razišla 2019. godine.

Dragana i Željko ostali su u odličnim odnosima, pa se i danas nazivaju kumovima.

Šašić

Preentscreen

 

Razvod nakon 24 godine braka 

Kako je pevačica istakla u saopštenju za medije, oni već tri godine ne žive zajedno, a Dragana je svojevremeno u intervjuu otkrila da je sa Tonijem bila srećna i pre nego što su stvorili sve.

Dragana

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragana ističe da je "mnogo rizikovala"

- Smatrala sam da sam sve uradila u karijeri što sam sebi zadala. Imala sam 32 godine kada sam se udala i bila svesna da mi život bez porodice ne znači ništa. Bila sam potpuno spremna da se nikad ne vratim na scenu – iskrena je Dragana, a potom je ispričala još neke detalje o ljubavi sa Tonijem:

- To nije bila stvar klasične ljubavi, već stvar želje za decom, vapila sam za porodicom. U meni je bila ogromna praznina. Bilo mi je bitno to što Toni nije iz mog posla. Nisam skoro ništa znala o njemu, ali dopalo mi se kako razmišlja. Više mi se dopao kao čovek, ne mogu čak reći ni da sam se najstrašnije zaljubila. Želela sam nešto normalno u svom životu. Da se vratim na ono što sam imala pre svega ovoga, pre te petnaeste godine kada sam snimila ploču, kada sam bila jedna obična Dragana... A to sam mogla da budem samo van naših prostora - zaključila je Dragana i nikada se nije pokajala, premosi magazin "Hello".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading