Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Dragana Mirković dugi niz godina ima problem sa štitnom žlezdom, a jednom prilikom je iskreno govorila o tome. 

- Napredovala sam, malo sam počela ponekad da pričam kad vidim da je stvarno "udarilo cara do duvara". Ali sam godinama ćutala i patila u sebi. Ipak sam ja veoma mlada ušla u sve i nisam imala zaštitu i borila sam se sama. Sve je to dovelo do tih posledica sa štitnom žlezdom, problemom koji sam dobila pre 10 godina. Da sam imala predispoziciju za to ja bih to dobila ranije. Znala sam da kažem da me često grlo bolelo od ćutanja, da bi se na kraju ispostavilo da mi je obolela štitna žlezda i da sam dobila još neke zdravstvene probleme. Međutim, ja se ne žalim i mene drži moja pozitivnost i radost - rekla je Dragana svojevremeno za "Informer", pa dodala:

Dragana Mirkovic

Printscreen

 

- Godinama me pitaju za Novu godinu šta želim? Pa šta želim, samo da je "status kvo", da se ništa ne menja. Malo mi je neprijatno zbog ovih fotografija ispred dvorca. Ja molim ljude da ne misle da je ovo život Dragane Mirković jer sam ja jedna najnormalnija osoba koja je osećajna, koja saoseća s ljudima, ja sam zaljubljenik u ljude, muziku i publiku. Dragana je majka, supruga i dobar prijatelj, a ovo ispred dvorca je najmanje Dragana Mirković. Mnogi kažu: "Lako je Dragani da govori", ali nemaju pojma šta sam ja sve doživela, preživela, izborila se, pobedila kad sam mislila da je nemoguće i sačuvala dušu. I posle svega imam mnogo ljubavi u sebi.

Podsetimo, Toni Bijelić provodio se prošle noći u predsedničkom apartmanu jednog hrvatskog hotela, javlja poznati hrvatski medij 24sata.hr, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading