Saša Joksimović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Glumac Saša Joksimović odlučio je da napusti seriju "Igra sudbine", ali je mislio da će to proći neopaženo.

Budući da je serija u Srbiji veoma gledana, fanovi iste primetili su da ga nema, te je mnoge interesovalo šta se tu zapravo dešava.

On se sada oglasio na društvenoj mreži Instagram i uputio javne pretnje muškarcu čiji identitet nije otkrio, ali je bio veoma jasan.

Saša Joksimović

Foto: Instagram

 

- Mnogi fanovi se pitaju i ljudi generalno gde sam u "Igri sudbine" i zašto me nema. Ne dao Bog da progovorim zašto me nema. Ali ti znaš, i znam ja, ti znaš da znam ja. Prosto me nema, vidimo se - rekao je Saša na Instagramu.

Podsetimo, osim Saše, i glumac Darko Tomović doneo je odluku da napusti seriju "Igra sudbine" nakon tri i po godine.

Kako smo juče prvi preneli, on se oglasio na društvenoj mreži Instagram i takođe žestoko opleo po pojedinima, a reči nije birao.

- Najteži posao u karijeri iz više razloga uključuju saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno. Njima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im. A šta je bilo teško? Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost "vrha piramide", sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali. Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading