Nika tošić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Ćerka pop dive Jelene KarleušeNika Tošić, uskoro završava osmi razred, te joj se tim povodom uskoro bliži "mala matura".

Niki kako sama ističe, to predstavlja ozbiljan problem. 

Ona putem mreža često deli njene svakodnevne aktivnosti i probleme shodne njenom uzrastu, a sada je povela pitanje oko predstojeće maturske večeri.

Nika Tošić

Printscreen

 

- Ne znam šta ću da radim za maturu, da li da idem ili ne... Tradicija je da pozoveš nastavnike, iz poštovanja, ali ja ne želim nikoga da zovem. A kad sam shvatila da ide i drugo odeljenje, ne samo VIII-1, stvarno... Ne mogu da izdržim to - požalila se Nika dok se šminkala, pa je dodala:

- Ali, ako ne odem, znam da ću se posle kajati. Većina mojih drugarica ne ide, što je baš glupo, ali šteta. Biću sa mojim drugim drugaricama. Malo njih ide, sigurno zbog nastavnika. Ja ne bih išla samo zbog nastavnika, ali nemam izbora.

Nika Tošić

Printscreen

 

- I dalje ne znam šta bih obukla. Ali dotad ću sigurno smršati još pet kilograma. Sad sam za nedelju dana skinula tri kile. Jedva čekam da budem zgodna! I spremam se da isprobam nove stvari koje sam kupila - zaključila je Nika putem "TikToka".

Komentari ispod njenog videa su se ređali kao ludi, a javnost se oduševi svakog puta kada mala Nika izabaci nešto novo. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Koki

14.04.2024 15:18

Devojcica je preslatka! Pravo dete. Osvezava!