Melina i Haris Džinović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Melina i Haris Džinović nedavno su se i zvanično razveli, a pevač je nakon što je izašao iz suda otkrio da sin Kan nije u kontaktu sa majkom. 

Iako je sve izgledalo kao da je Đina na strani majke, čak je i posećivala na novoj adresi, stvari su se nakon haosa u vili koji se nedavno desio, očigledno promenile. 

Đina je otpratila majku sa Instagrama i time jasno pružila podršku ocu. 

Da su deca uvek bila privrženija Harisu, Melina je sama svojevremeno priznala, a evo kako je Haris govorio o njenom odnosu sa decom dok su bili u braku:

Haris Džinović

Foto: TvPink

 

- Teror varvara je film koji sam gledao sedam puta u četvrtom razredu osnovne škole. Nije Melina teror, nego… Zapade mi nešto u grlu! (smeh) Melina je ta koja vodi računa o njima, odnosno o njihovoj školi. Pošto je sve na internetu, oni njoj podnose izveštaje, ali i sama može da vidi, ne mogu da je prevare. Ona ima s njima ta prepucavanja pošto nisu sva deca dobra u školi, uvek ima nekih falinki, a ja sam tu da je zaštitim jer se oni okreću prema meni ne bi li našli utočište, ali ja im to ne dam. Imamo jednoglasan stav u odgajanju dece i njihovoj edukaciji, tako da za sada to dosta dobro funkcioniše - rekao je Haris tada.

Ipak, Melina je ranije priznala da su njena deca navikla da ona ne bude uvek pored njih. 

Melina Džinović

Foto: printscreen/tvK1

 

- Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih - rekla je Melina tada.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading