Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Razvod Meline i Harisa Džinovića izvazvao je veliku buru u javnosti, a iako je par nedavno i zvanično stavio tačku na brak, ne prestaje da se komentariše o njihovom odnosu. 

Mina Kostić prokomentarisala je njihov razvod, te istakla da je i sama bila prevarena.

- Sigurno prolaze kroz teške situacije, ali ja sam sve to prošla. Haris je sigurno poražen kao muškarac. Mislim da svi treba da budemo jedni prema drugima iskreni, da ako ne nešto ne ide uvek kažemo šta nas muči, tišti i da budemo iskreni - rekla je Mina i priznala da je uhvatila bivšeg u preljubi:

Mina Kostić

Foto: ATA Images

 

Uhvatila sam muškarca u prevari i ostavila ga iste sekunde. Ja ne praštam prevaru, ja sam izgubila i zgradu i kuću i sve. Tada sam ostala bez ičega, ali me je Bog nagradio sa jednom prelepom devojčicom i ona me je digla iz mrtvih i dala mi veru u život - rekla je Mina Kostić za Svetski Radio.

Podsetimo, pre nekoliko dana u vili na Senjaku odigrala se prava drama kada je Melina upala u porodični dom bez najave, a ni nakon pevačeve molbe da ode, nije to uradila. Nakon toga, Džinović se konsultovao sa advokatom i pozvao policiju koja im je, nakon davanja izjava, izrekla hitnu meru zabrane prilaska koja je trajala 48 sati. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading