GIDRIN UNUK JE SVETSKI POPULARAN Lepota i isklesano telo su mu pomogli u životu, a evo ćime se bavi naslednik legendarnog glumca
Foto: Youtube/Printscreen

Dragomir Bojanić Gidra je bio omiljen među kolegama. Ostavio je veliki trag u domaćoj kinematografiji, a manje poznata činjenica je da Gidra ima unuka koji je izuzetno uspešan u karijeri koju je odabrao.

Naime, Jovan Stojanović je maneken, a o svom dedi priča sa ponosom.

– Kakav je bio u “Žikinoj dinastiji”, takav je bio i privatno, verujte mi na reč. Mnogo je sebe dao u toj ulozi. Dosta je teksta i sam ubacio. Ima glumaca iz starije ekipe koji su bili drugačiji privatno od onoga što vidimo na malom ekranu, ali on je uvek bio isti. Autentičan. Uvek zanimljiv, pun humora, stalno smo se smejali kada smo mu išli u posetu – ispričao je on jednom prilikom.

- Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog ‒ kaže Jovan.

Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao.

- Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina ‒ ispričao je jednom prilikom unuk Dragomira Bojanića Gidre, kome je atraktivan izgled širom otvorio vrata u svet manekenstva.

- Proteklih godina radio je brojne kampanje za poznate brendove, revije, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima - istakao je Jovan, prenosi "Hello".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading