Dara bubamara
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Dosta se pričalo i sukobu Sare Reljić i Dare Bubamare, kao i da je za raspad njene veze sa mlađanim Tonijem kriva upravo Sara.

Ona se sada oglasila i priznala kako je došlo do upoznavanja sa Darinim bivšim dečko, a žestoko joj je i odbrusila, budući da je folk zvezda izjavila da je Reljićeva "pevaljka koja peva za 82 evra".

Sara Reljić

Promo

 

- Šesdeset i nešto je rekla, da, da, sećam se te izjave” - dodala je Sara, a potom se osvrnula na upoznavanje sa Tonijem.

- Upoznali smo se u teretani, tj on je mene video u teretani i samo se sećam da su mi upale u plan njegove plave, lepe oči. Kasnije je on nabavio moj broj, ne znam kako, i onda mi je slao dosta poruka i tako dalje. Ja sam mu rekla možemo da se vidimo pod nekom nemogućom misijom. Tipa rekla sam mu imaš 45 minuta da se pojaviš tu i tu da se vidimo na 15 minuta. Ja sam to iz zezanja rekla i on se stvarno pojavio. Nešto je bio na telefonu, ja rek'o dobio čovek priliku on na telefonu kao mi glumi nekog frajera, ja uzela taxi i otišla on me u čudu gledao nisam mu se ni javila - priznala je ona i dodala:

Skinula se Sara Reljić

Printscreen

 

- Posle smo se videli dva puta ili jednom ne mogu da se setim. Ništa nije bilo između nas - istakla je ona i osvrnula se na Darinu opasku, a nije joj ostala ni dužna.

- Pa ja kažem ako ona želi da se bavi proricanjem, onda je bolje da se ne bavi, ja odavno ne pevam za 62 evra. Nadala sam se da ću dobiti bakšiš na neku njenu pesmu makar 62 evra - rekla je Sara za Hajp.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading