Dara i Sloba
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevač Sloba Radanović prvi put je u javnosti progovorio o krađi pesme, za koju je optužen od strane njegove koleginice Dare Bubamare.

Ona je nedavno u emisiji kod Ognjena Amidžića progovorila o tome i uputile brojne optužbe na njegov račun, a sada je i Sloba otkrio svoju stranu priče.

- Nisam se čuo sa Darom, nije trebalo da me razvlači po medijima. Ali, izrekao sam jednu umotvorinu. Slobu i Daru Bubamaru ne može da posvađa ni Dara Bubamara. Tako da, eto. Ona je luckasta, opraštam joj sve to. Jednostavno, nije u pravu. Niti sam znao da je to njena pesma, niti od tog momka... Čim je ta pesma toliko dugo stajala u toj fioci, verovatno su i oni odustali od nje. Ne znam šta se dogodilo, ali nije ni moje da se pitam. Uredno sam je kupio od autora, tekstopisaca i onog ko je radio aranžman i muziku. Tako da, uredno sam sve platio, imam sve potpise, imam svaki papir, nisam ništa ukrao. Krivo mi je. Voleo bih da ljudi slušaju i moju i njihovu verziju. Pozivam sve ljude da slušaju obe verzije. Nemam nikakvu lošu emocije, loše energije, zle krvi, ja to sve doživljavam kao jedan veliki nesporazum - rekao je Sloba.

Sloba i Prija

Foto: Alo ilustracija

 

Folk pevač se osvrnuo i na uspeh Aleksandre Prijović, na čijem koncertu je sinoć bio specijalan gost, u Novom Sadu.

- Prelepi su mi utisci. Aleksandra je veliki pevač i veliki čovek. Sve je ovo zaslužila. Zahvaljujem joj se ovim putem što me je pozvala. Drago mi je da sam pevao pred novosadskom publikom, uvek se rado vraćam u Novi Sad. To je publika koja voli kvalitet, tako da treba da se pokažeš dobro da bi te oni zavoleli. Aleksandra jeste jedna od najvećih balkanskih zvezda, ali je prizemna i skromna. Ona je primer kako treba da se ponaša jedna uspešna osoba - iskren je Sloba za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading