Rada Manojlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pevačica Rada Manojlović obožava da nosi ultra kratke haljine, pa je tako bilo i ovoga puta, a najnovija kombinacija izazvala je razne komentare.

Nekadašnja zvezda Granda trenutno boravi u Dubrovniku, a sa pomenute lokacije se oglasila na društvenim mrežama i to u vatrenom stajlingu.

Rada je pozirala u kratkoj haljini dok je bila bosa, te su njene vitke noge bile u prvom planu.

Komentari su se samo nizali, a mnogi su bili u neverici i odali su joj priznale kako se uopšte usudila da obuče ovako nešto.

Podsetimo, Rada se nedavno dotakla i plastičnih operacija i priznala šta to najviše koriguje na sebi.

- Moram da priznam da ne koristim filtere, mnogo me to nervira. Jedino što blurujem je celulit, pošto ga baš imam i to me mnogo nervira. Što se tiče mog izdanja kod kuće bez filtera, ja sam kao rakun. Raspad sistema. Podočnjaci, punđa na vrh glave. Pravi raspad sistema, to je moja surova životna istina. Tuširanje i pranje kose kad stignem i od mene dosta. Nikada nisam stavila kreme za lice, kreme za ruke, maske za kosu. One parfemisane kreme isto ne koristim. Ništa ne negujem, ni lice ni telo. Samo je božja volja i geni što ovako izgledam - rekla je Rada nedavno za portal "Republika".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

07.04.2024 14:20

Jeste zgodna, i moze da nosi mini haljine, ali mislim da uopste nems ukusa. Mogla bi da konsultuje nekog stilistu, ne samo zbog nastupa, nego zbog sebe i svakodnevnog zivota. Nije to sramota, jednostavno postoje osobe koje nemaju ukusa