Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikolina Pišek progovorila otkrila je da je bila žrtva nasilja, te je progovorila o detaljima pakla kroz koji je prolazila.

Hrvatska voditeljka podelila je na društvenoj mreži Instagram sve o neprijatnostima koje je doživljavala i istakla da je taj period trajao jako dugo.

Nikolina Pišek

Foto: Printscreen/instagram

 

- Što se rodnog nasilja tiče, tu mogu progovoriti iz prvog lica. Bilo je mnogo toga što mi je trebalo da osvestim. Proces je trajao godinama. Neke stvari sam spoznala tek nedavno i shvatila da to ne mora nužno biti tako. Shvatila sam zašto sam se osećala neobjašnjivo loše u nekim situacijama i znam da je trebalo da reagujem. A nisam. Jer, kome da kažem? I šta? I kako nakon toga? - napisala je u jednoj objavi, te dodala još detalja.

Nikolina Pišek

Foto: Printscreen/instagram

 

- Važno je da se o tome priča u javnom prostoru i nakon što utihne ova galama. Da žene shvate šta je neprihvatljivo, i da ih njihov osećaj da se događa nešto loše ne vara. Da momci spoznaju granice i ne dožive ih kao zatvor, nego novi prostor pun zdravije, iskrenije i sretnije interakcije. Da nema straha, stida, spuštenih pogleda, želje za nestajanjem, mržnje - istakla je Nikolina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading