Suzana Mančić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Suzana Mančić otvoreno je govorila o svojim greškama, pa priznala da su je neki muškarci sa kojima je želela emotivnu vezu odbili.

- Mnogo sam grešila, ali i učila sam na svojim greškama. Baš sam bila grešna, ali znate šta? Volim svoje greške. One su mi pokazale gde sam sebe precenila, gde sam poklekla, gde nisam imala dobar pogled na sebe, ali ni na ljude oko sebe.

GREŠNA SAM, MNOGO SAM POGREŠILA Suzana Mančić nikad iskrenija, javno priznala ono što bi retko ko mogao

Foto: Printscreen/instagram

 

Voditeljka je poznata po  slobodnom načinu ponašanja i razmišljanja, te je otkrila šta je po njoj problem koji sprečava žene da budu kao ona.

- Strahovi. Mnoge žene su u grču. Ja se ne bojim greške, neuspeha. Nema kod mene da neću nešto, pa se posle kajem što nisam to uradila. Treba da živimo kao da smo najbolje, najlepše, najpoželjnije. Žene treba da uzmu ono što im se nudi - rekla je ona, pa naglasila da, iako važi za jednu od najlepših žena sa domaće scene, događalo se da je muškarci odbiju.

Suzana Mančić

Foto: ATA Images

 

- Uh, pa nije da toga nije bilo, ali jedan odbije, a onda dođe njih pet koji te hoće. Bog gleda hrabre. Takva sam bila celog života.Na to ne obraćam pažnju. Kad vidim da je takva situacija, samo mirno prođem. Ne želim da se namećem, niti da nekome komplikujem život. Život je jednostavan. Nikoga ne možeš naterati da bude s tobom ili da te voli. Šta mene briga što gledaju, pa ima šta i da se vidi - izjavila je Suzana za "Hello".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading