Katarina Živković
Foto: Alo/Printscreen

Katarina Živković trudi se da privatni život sačuva od očiju javnosti, te tako o njenom ljubavnom živodu fanovi znaju veoma malo, a njena majka sada je otkrila detalje o Katarininim bivšim partnerima.

- Imala je jednu vezu koja se meni nikako nije dopala i kada su oni raskinuli, bilo mi je žao jer ona je plakala, a ja sam umrla od smeha - rekla je mama Verica sa osmehom i dodaje:

Katarina Živković

Printscreen

 

- Ona kaže: "Mama, pa kako možeš?", kažem: "Sine, otarasila si se budale, fuj, niste ni bili par". U jednom momentu i ona počinje da se smeje i onda, to je bilo bukvalno jedan, dva po ponoći. I nas dve smo se smejale, a ja sam joj rekla: "Ajde, sine, ti kad skuvaš kafu mami, onako fino...", ona otišla, skuvala kafu i promenili smo temu. Mislim da sam u tom momentu ja bila njen oslonac da stvarno spusti sebe.

Za jednu Katarininu vezu javnost je znala a njena mama je sada to i prokomentarisala:

- Taj život sa Banetom, okej, bili smo i kod njih gore, kad su stanovali u Tošinom Bunaru, bila veza, prekinuli, sve okej.

Katarina Živković

Alo

 

Kako je Kaća prolazila kroz te faze znaju ona i mama jer su o tome pričale u četiri zida.

- Pa dobro, vrlo hrabro je prošla. Neke stvari mi nije pričala, ispričala mi je, na primer, kad odem u Beograd, ja kažem, dobro, ona je dobra duša, hoće i mene da štedi - istakla je Verica za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading