Dara Bubamara
Foto: Printscreen/Printscreen

Dara Bubamara sada je jedna od najpopularnijih pevačica na estradi i važi za i te kako imućnu poznatu ličnost koja ulaže mahom u nekretnine i automobile, međutim, nije uvek bilo tako.

Naprotiv, kako kaže, seća se dana iz detinjstva kada su njeni roditelji jedva sastavljali kraj s krajem.

- Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim restoranima i da jurim luksuz! Letujem na Mikonosu, u Dubaiju... Biram samo skupe hotele, gde nekad provedem i samo nekoliko sati jer odmah letim dalje. Kupujem dobre automobile i markiranu garderobu. I najbitnije je što nikad nisam imala sponzore da mi iskeširaju 100.000 evra za album, sve sam sama stvorila - ispričala je pevačica i dodala da današnja deca hoće sve sad i odmah.

Dara bubamara

Foto: Ataimages

 

- Sećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: 'Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu.' Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom je tata živeo otkupila od njegove firme i renovirala ga. Uspela sam da pobegnem od nemaštine i ponosna sam što sam sama sve stvorila! Borila sam se da budem na vrhu i uspela sam! I ne žalim pare nikad! Ima ljudi sa estrade koji zarađuju dobro, ali ne troše na luksuz kao ja - izjavila je Dara i pohvalila se da uskoro ponovo ide na odmor sa sinom, a ovog puta rešili su da velike pare potroše u Dubaiju.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading