Dara i Sloba
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nakon tvrdnji da je Sloba Radanović ukrao pesmu od koleginice Dare Bubamare, sa kojom ima inače i duet, pevačica je nakon oglašavanja preduzela i mere. 

Međutim, Dara se ponovo oglasila o spornoj pesmi, te udarila na kolegu još jednom. 

Dara Bubamara

Instagram

 

- Evo pustimo stoku malo... Ako će ova pesma hlebom da ih nahrani... neka jedu - napisala je Dara Bubamara na Istagramu pa dodala da se na Jutjubu i dalje vidi da je ona vlasnik ove pesme, koju je pisala pokojna Marina Tucaković, a komponovao Goran Ratković Rale.

Podsetimo, Dara je kod Ognjena Amidžića žestoko govorila o kolegi koji joj je ukrao pesmu.

- Mi smo izbacili prvi pesmu, a onda je on to poželeo. Godine 2021. godine je mene pozvala Marina Tucaković da čujem pesmu i kaže ona meni: "Dođi, molim te, da čuješ pesmu, ima da se oduševiš". Ja se stvarno oduševim i snimim pesmu koja me je podsećala na oca koji je posle toga i preminuo, a na sve to, to je bila poslednja pesma Marine Tucaković, prošlo je neko vreme od tada i autori s obzirom na to da su imali pesmu, pustili su Slobi i on ju je čuo, on je imao i moj snimak gde se čuje moj glas i Željka Nikolića glas, išao je i kod Cece da snime duet i kod Tanje Savić, ali su ga odbile. Mene niko nije zvao, niti mi je bilo ko javio iako su znali da je pesma kupljena. U jednom momentu čujemo kako se Sloba hvali na televiziji kako je Marina njemu napisala tu pesmu, ja sam odmah pomislila "kakva nepravda", pritom to je naša pesma i niko nam se nije javio, a Slobi sam pomogla i bila sam uz njega, a mislim da je Rale preprodao tu pesmu i ne znam kako se svi oni ne boje boga. Sad je počeo sud i krivične prijave pa ćemo videti šta će se tu dešavati. On je hteo marketing preko mene, sad ga je i dobio, a za sve ostalo ćemo videti - bila je brutalno iskrena pevačica.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading